Sayfalar

Fifa 2013 indir (Demo)

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.







İNDİR




Fifa uzun bir zaman süresince futbol sever arkadaşların vazgeçilmez oyunları içinde konum elde etmiştir. İster bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında çok büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en ehemmiyetli sebebi ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa ismiyle “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş sene gibi 1 süre zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satış miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de anlaşılacağı üzere, bir duruma dek böyle devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol süresince akıl almaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile ulaşan yeni oyun Fifa ikibinonbir olmuştu. İlk kere satış oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı niteliğinde ulaşan 1 keşfedilmemiş seri ise, Konami şirketini hemen hemen alt ileri ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa 2012 birinci defa en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ esas konumuza gelmesi sağlanacak olursak birtakım koşulları da söylemek ve göz ardı etmemek gerekir. Fifa 2013 bu atılım etabında payı nasıl olacak anlaşılmaz lakin Fifa kadrosunu daha da güçlendirmiş ve özellikle grafik cihetinden çoğalan bir kuş olmak istiyor. Adeta saltanatın devamı için elinden geleni yapmak arzu ediyor. nbsp;Hayretle tüm gözler bu yıl ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş konumda. Konami’nin edeceği ataklar karşısında Fifa hangi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. işin özüne dönecek olursak çok büyük bir rekabet bizi bekliyor denilebilir.






1 yorum: