Sayfalar

Oyun Ve Çocuk

8 Mayıs 2013 Çarşamba Günü Yazıldı;.

logoOyun, çocukta doğuştan gelen 1 olay ve Allah'ın onda yarattığı bir kabiliyettir. Bunun temelinde küçük çocuğun fiziksel inkişafının mükemmel bir biçimde tamamlanması yatmaktır. zira beşer yavrusu, yaşayanlar arasında en yüksek zaman içinde ilerlemesini sona erdiren 1 yaratıktır.

Oyun, küçük çocuğun ilerideki hayatında sağlayacağı işlevlerin,yaşamında basit bir dersidir.Yazılı membalardan işitilmiştir ki, Hz. Süleyman (as.) çocukken, mahkeme kurup hükümler sunmuş. Fatih Sultan Mehmet'te bahçe havuzunun iki yanına oyuncak gemiler yerleştirip bunları top ve mermi atışıyla savaştırmış.

Oyun, veletin hislerini, arzularını, korkularını, sözün kısası iç alemini yansıttığı bir tiyatro sahnesidir. Onları uzaktan izleyin de, 1 şeyden anlamaz sandığınız o ufak yaramazların, epeydir unuttuğunuz bir aile dövüşünü yada tartışmasını, ne şekilde hazırladıklarını ve kabiliyetle oyun haline getirdiklerini bir görün.
 Sponsorlar:

3D 9 ejder oyunu
Zombi Yok Etme Oyunu
3D Şeytan Melek Oyunu

3d Çöl Oyunu
oyun Jet yarışı oyunu
Oyun Doli Pasta Fabrikası Oyunu

Kamyonet Oyunu Oyna
Oyun Çaylak Hemşire Oyunu
Goblin Savaşları Oyunu

3D Uçak Savaşı Oyunu

Ölü Vadi Oyunu
Oyun Süper Büyükanne Oyunu

Zombi Yok Etme Oyunu
3D 9 ejder oyunu

Oyun Çaylak Hemşire Oyunu

Kamyonet Oyunu Oyna
Oyun Doli Pasta Fabrikası Oyunu
Kamyonet Oyunu Oyna

1 yorum:

  1. tesettür elbise modelleriTesettür elbise denince akla gelen en seçkin markaları sizler için bir araya getirdik. Armine, Kayra, Tuğba Venn, Puane, Avenna, Muslima wear, Hijab dress, dress, islamic clothing dress, women suit, online muslim women dress shop at Fulyan

    YanıtlaSil